Markvårdsmaskiner Väst

Nya ägarförhållanden i
Markvårdsmaskiner Väst AB!

Pressmeddelande  Kungälv 2018-06-21

Markvårdsmaskiner Väst AB har fått en ny delägare. Det är Thomas Sällström (Thofast AB) som förvärvar 49% av aktierna i Markvårdsmaskiner Väst AB. Vi ser detta som ett naturligt tillskott då Thomas har vart med sedan starten av Markvårdsmaskiner Väst AB och till stor del bidragit till det företaget är idag. Thomas började jobba i verkstaden 2009 och jobbar sedan ett antal år tillbaka som säljare.

Vi är båda glada och övertygade om att detta kommer gynna och stärka oss på marknaden när vi nu tar nästa steg i utvecklingen av företaget. Thomas har ett modernt tänk och stort driv, Andreas har hög kompetens och stor erfarenhet av maskinhandel och tillsammans kompletterar vi varandra i denna nya konstellation. Vi är nu redo för att ta nästa steg mot våra nya mål om att bli nummer ett på park och grönyte branschen.

Med försäljning av proffsmaskiner, proffsig service, reservdelsförsäljning, uthyrning och en fantastisk personal vill vi vara en så komplett leverantör som möjligt till proffsanvändare inom park- och grönytebranschen.

Andreas är givetvis kvar som huvudägare och ansvarig VD.

För ytterligare info:

Andreas Andersson, VD, 0702-909 313, info@mvmvast.se

Thomas Sällström, 0702-955 598, thomas@mvmvast.se

Ladda ner pressmeddelandet som pdf