Markvårdsmaskiner Väst

Företagsinformation

MVM_foretagsinfo-stor
Markvårdsmaskiner Väst AB är totalleverantör på maskiner för markvård, entreprenad och lantbruk. Våra främsta kunder är professionella användare inom kommun, bostadsbolag, kyrkor, entreprenörer, förvaltning. Vi är fyra anställda och har tillgång till JS Traktorservice fyra servicebilar.

Markvårdsmaskiner Väst AB drivs av Andreas Andersson som började sin karriär hemma på lantbruket på Tjörn där han hjälpte pappa på gården. Intresset för försäljning började redan då när pappa Bengt köpte och sålde begagnade lantbruksmaskiner. När det var dags för utbildning valde Andreas Fordonsgymnasiet för att sedan köra lastbil i några år. 1997 började han på Eliassons Maskin i Partille med försäljning av Park- & Grönytemaskiner. Därefter började Andreas på JS Traktorservice AB i Alafors som försäljare. 2004 bestämde sig Andreas för att starta eget. Han höll till i Vallhamns Industriby på Tjörn där han med framgång byggde upp sitt företag. 2010 flyttades företaget till Kungälv.

Markvårdsmaskiner Väst AB finns idag på Bultgatan 11B i Rollsbo industriområde i Kungälv.  Vi är återförsäljare av Belos Kärcher, Kubota, Weidemann, Melex, K-vagnen, Fjärås redskap, Mählers Bemab park & grönytemaskiner. Vi är totalleverantör på maskiner för markvård, entreprenad och lantbruk. Våra främsta kunder är professionella användare inom kommun, bostadsbolag, kyrkor, entreprenörer, förvaltning.

Idag är vi fyra anställda på Markvårdsmaskiner Väst AB och har tillgång till fyra servicebilar.

Varmt välkomna att höra av er !