Markvårdsmaskiner Väst

Företagsinformation

Markvårdsmaskiner Väst AB är totalleverantör av maskiner för park, förvaltning, gata och arena. Våra främsta kunder är professionella användare inom kommun, bostadsbolag, kyrkor och entreprenörer. Vi är fem anställda och har egna servicebilar.

Markvårdsmaskiner Väst AB drivs av Andreas Andersson som började sin karriär hemma på lantbruket på Tjörn där han hjälpte pappa på gården. Intresset för försäljning började redan då när pappa Bengt köpte och sålde begagnade lantbruksmaskiner. När det var dags för utbildning valde Andreas Fordonsgymnasiet för att sedan köra lastbil i några år. 1997 började han på Eliassons Maskin i Partille med försäljning av Park- & Grönytemaskiner. Därefter började Andreas på JS Traktorservice AB i Alafors som försäljare. 2004 bestämde sig Andreas för att starta eget. Han höll till i Vallhamns Industriby på Tjörn där han med framgång byggde upp sitt företag. 2010 flyttades företaget till Kungälv.

Sedan december 2016 så är vi även miljö och kvalitétsdiplomerade, detta var nödvändigt för att vi skulle bli mer effektiva och för att kunna möta dagens krav vid upphandlingar och upprättande av olika avtal. Idag ställs det även allt större krav angående miljön. Då krävs det kunskap och medvetenhet och det är viktigt med samarbete och engangemang från alla medarbetare. Att vi gör det vi kan för miljön är ju bara positivt! Att få struktur och ordning var nödvändigt för oss för att kunna fortsätta att utvecklas och bli konkurrenskraftiga. Vi eftersträvar att få en hög kundnöjdhet och stor trygghet i vårt arbete.

Markvårdsmaskiner Väst AB finns på Bultgatan 11B i Rollsbo industriområde i Kungälv.  Vi är bl.a. återförsäljare av Kärcher Belos, Kubota, Weidemann, Melex, K-vagnen, Ventrac, Stiga, Fjärås redskap, Mählers Bemab park & grönytemaskiner samt Pellencs batteridrivna proffsmaskiner. Vi är totalleverantör på maskiner för markvård, entreprenad och lantbruk. Våra främsta kunder är professionella användare inom kommun, bostadsbolag, kyrkor, entreprenörer, förvaltning.

Varmt välkomna att höra av er !